Седмичен хороскоп Овен Това е седмица, в която е добре да

...
Седмичен хороскоп Овен Това е седмица, в която е добре да
Коментари Харесай

Виж своя седмичен хороскоп тук


Седмичен хороскоп Овен

Това е седмица, в която е добре да бъдете по-умерени в постъпките и дейностите си. Опитайте се да стъпите на земята и излезте от своята визия по тази причина по какъв начин стоят нещата.

Най-добре е да се въздържате от дейни дейности, изключително във вторник. Близките ви сега заслужават повече внимание. Дължите им го, тъй че ги обградете с грижи. Рутинната активност може да отложите за последния работен ден, само че единствено в случай че за тогава нямате планувани значими срещи и задания. Почивните дни е добре да изхвърлите от мислите си всевъзможни тревожни мисли или такива, които са свързани с възмездие или рецензия. В противоположен случай няма да може да се разтоварите.

Седмичен хороскоп Телец

Тази седмица пропъдете всяко оскърбление от главата си. Времето преди празниците ви е обещано за равносметка, само че без да изпадате в ненужни обвинявания към самите себе си. Наблегнете на достиженията. Каквото било – било. Съвсем умерено може да прибавите към новогодишните си пожелания, това което не сте съумели да извършите през тази година. Не забравяйте, че празниците от време на време са просто дата и никой не е толкоз идеален, колкото наподобява.

Седмичен хороскоп Близнаци

Това е седмица, в която напълно умерено може да се опитате да нарушите разпоредбите или по-скоро да ги измененията. Не се колебайте да сте разнообразни и да огласите концепциите, изключително в случай че статуквото лимитира някого, изцяло несправедливо. Този свят има потребност от повече хора, като вас.

Седмичен хороскоп Рак

Специалните стремежи са по тази причина, че се сбъдват мъчно. Не сте стопанин на събитията. Ако беше по този начин този живот щеше да е извънредно отегчителен. Имате повече, в сравнение с допускате - вгледайте се в него. Ако имате деца – не ги подценявайте поради ваши щения, без които бихте минали умерено. Сега точно дребните имат потребност от вниманието ви и грижите ви. Това не е изгубено време, а влагане. Ако имате потребност да кажете нещо доста значимо на ваш непосредствен човек – направете го в красиво украсено писмо.

Седмичен хороскоп Лъв

Годината е към края си и към този момент сте нетърпеливи да си починете най-малко малко от отговорностите, които сте изпълнявали толкоз съзнателно от самото начало. Това може да докара до нараснала нервност. В средата на седмицата се въздържайте от взимането на крайни решения. Преди да кажете нещо помислете добре дали думите ви няма да наранят някого. В четвъртък ще разберете, че напъните ви не са били напразни и ще получите признанието на близки и сътрудници. Отношението им ще ви накара да се почувствате в действителност специфични, такива каквито сте!

Седмичен хороскоп Дева

Каквото е останало от по-важните ви служебни задания го направете през първата половина на седмицата. След сряда няма да имате нито предпочитание, нито време за работа или най-малко не и за нищо повече, с изключение на рутинните ви отговорности. Помислете добре дали не сте пропуснали някого при избора на подаръците. Не се хвърляйте на скъпи движимости. Избягвайте да купувате електроника тъкмо в този момент. Изберете нещо малко, само че от сърце.

Седмичен хороскоп Везни

През тази седмица не разпилявайте силата си. Не е допустимо да съумеете с всичко, което сте си наумили. Освен това в този момент е време, в което да се разположите комфортно и да приемете плодовете на вашите старания за подобряването на атмосферата в фамилията. Разбирателството и взаимността са най-скъпите блага, които човек може да получи. Пазете силите и здравето си, всичко останало ще се получи от единствено себе си.

Седмичен хороскоп Скорпион

Седмицата ще бъде наситена с доста празнични страсти. Вашата задача е да не разпилеете цялата си сила предпразнично. Опитайте се да реагирате по-спокойно на нещата, изключително в дните вторник и сряда. В четвъртък не търсете странична помощ за оправянето със служебни задания. Нещата може да се объркат в допълнение и да се наложи да вършиме двойна работа. 

Седмичен хороскоп Стрелец

През тази седмица ви чакат доста срещи и запознанства с забавни хора. Може да усетите в себе си сили, с които да преместите планини. Някои условия, обаче, ще доведат до закъснение на нещата и няма да може да разгърнете силата си. Не сеотчайвайте, а просто насочете напъните си в друга посока. Ако нещо не се получи в този момент, не му мислете доста и просто го отложете за идната година. Почти всички са в празнично въодушевление, тъй че няма да имате доста време за горест по неизпълненото.

Седмичен хороскоп Козирог

През тази седмица бъдете деликатни с новите хрумвания. Празничното въодушевление стартира да ви доскучава и сте подготвени да се захванете за всяка работа, само че няма да може да разгърнете капацитета си и това може да ви накара да се почувствате неудовлетворени. Тези дни посветете на грижата на себе си. Прочетете книгите, за които не ви остана време, отидете на местата, които не успяхте да посетите. Обадете се на приятелите, с които все се разминавахте през годината. 

Седмичен хороскоп Водолей

Предпоследната седмица на тази година ще ви даде съществени благоприятни условия за професионално издигане. Обстоятелствата ще огреят достиженията ви и те справедливо ще бъдат маркирани. Щом ви се работи – работете. Важното е да се чувствате добре. Почивните дни наситете със срещи с другари и родственици. В това отношение нямате право да пропуснете никого.

Седмичен хороскоп Риби

През тази седмица проектите ли може да се трансформират значително. Ще бъдете много натоварени, само че и удовлетворени от себе си, тъй че няма да усетите неприятно натоварване. Понеже сте склонни да се раздавате от вторник нататък наложително отделяйте време да обичани занимания и си лягайте най-малко преди среднощ. В противоположен случай може да се почувствате изтощени тъкмо преди празниците.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР